KLIK LA

Tuesday, June 30, 2015

NANDO'S SEDAP SANGAT KE?-CPUV

GK penah dengaq nama restoran Nando's tapi sampai sekarang tak penah lagi berkesempatan singgah atau masuk dan ngap ayam grill Nando's yang ada orang kata sedap bila di banjiri dengan sos Peri-perinya itu...

Kebetulan dapat pulak Buffering Earning dari NANDO'S maka GK dengan berbesar hati mulalah megorak langkah mencari maklumat mengenai Nando's Sedap Sangat Ke?


So korang mesti tak sabar-sabar nak tau lebih lanjut pasal Nando's ni  kan..

Sejarah Restoran Nando's di Malaysia:
Restoran Nando's mula berada di Malaysia sejak tahun 1998 di Jalan Telawi, Bangsar - ( Restoran ini sejak itu telah dipindahkan ke Bangsar Village 1) restoran Nando yang 1 di Malaysia dibuka secara rasmi pada 29 Jun 1998.

Restoran Nando's ni ada 45 cawangan di sekitar Tasik Perdana, Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Nak tau lokasi Nando's korang boleh klik sini: http://www.nandos.com.my/nandos_my/restaurants_lists

Sempena bulan puasa ni korang boleh la plan nak berbuka kat restoran Nando's, kalau tak mau berbuka kat situ korang boleh tapau bawa balik rumah saja.. harga untuk tapau ni RM45 inclusive GST

Package menu yang di tawarkan di Nando's:

Kalau korang rasa nak pihak Nando's hantar makanan ni terus ke rumah korang...korang just dial Customer eXperience team 1300-88-6555 atau pre-order online (http://onlineorder.nandos.com.my/),
Kalau korang order  sebelum pukul 5 pm korang akan dapat 1.5l Lemon tea secara PERCUMA....

Sempena bulan puasa ni..korang boleh makan terus di Nando's pakej ni pun tak mahai...kira mampu lagi la...Ramadan Platter ni berharga RM59 tanpa GST kalau campur GST harganya jatuh RM62.54...Dalam pakej ni korang akan dapat seperti gambar di bawah...


Ini lah pakaj tapau...pakej tapau ni harganya RM45 termasuk GST tau...So korang dah jimat RM8.95...erm..makan kat rumah pun best juga...


So pada soalan Nando's Sedap Sangat Ke? Jawapan ada pada korang yang dah makan...GK memang tak akan berkesempatan makan Nando's ni sebab kat Perlis tak dak restoran Nando's ni...andai suatu hari nanti GK dah makan Nando's ni baru GK boleh bagi feedback ye..tapi GK rasa Nando's ni sedap kalau tak sedap macam mana boleh ada sampai 45 cawagan..betul tak?








2 comments:

zai zamree said...

tahniah...byknya CPUV

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

JOM BORAK


Chat Box

PENAJA BLOG INI

DeSIgn ARt's GaDis KaMPuNg