KLIK LA

Thursday, December 30, 2010

NO PLAT PALING MAHAL DI MALAYSIA MCA 1


MELAKA: Nombor pendaftaran ‘MCA 1’ mencatatkan sejarah negara apabila dibida dengan nilai RM300,100 oleh sebuah syarikat dari Johor Baharu iaitu Asset Nusa Sdn Bhd.

Tender bagi nombor pendaftaran ‘emas’ itu akhirnya mengatasi rekod bagi bidaan ‘TAY 1’ yang bernilai RM242,000 dan ‘TAN 1’ sebanyak RM200,900 yang didaftarkan di Terengganu.

Syarikat sama juga turut berjaya membida nombor pendaftaran ‘MCA 2’ dengan nilai RM101,000. 

Seandainyer duit yang ada tue, diorang guna untuk bantu orang miskin macam nie..bukan kah lebih bagus..
http://2.bp.blogspot.com/_hiWtOWcoQgg/SqkNEUptrWI/AAAAAAAAAf4/7y8wmVI-qgY/s400/10092009003.jpg 
http://www.primaironline.com/images_content/2009831kemiskinan1.jpg

6 comments:

... said...

as salamm..
hm..tu la..riak namanya.
adoi..tamak pun ada.
kan bagus kalau baut macam yang kamu katakan itu.
zakat tu, entah diorang buat ke tak..adoi..
krisis yang sukar nak dikikis agaknya..
cuma sebuah no. ..
ada apa la dengan no .. bukan boleh bawa ke alam seterusnya.adoi..

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor. nak kasi tahu melor dah copy paste satu n3 dari blog awak ya. *budak mengandung anak tikus*

Hanim Mahali said...

betol tu... baik duit tu disalurkan pada hal kebajikan dari benda benda yang menimbulkan rasa riak and bangga diri tu... dunia dunia...

Hanis MY said...

be tul tu stuju sangat tak faham la kenapa nak sgt berlumba2 beli no plat tu huhu...

currentlife2u said...

ni la realiti kehidupan duni hari ini..

ARJUNA.Inc said...

2 no plat tuk pe j e2?huhu

JOM BORAK


Chat Box

PENAJA BLOG INI

DeSIgn ARt's GaDis KaMPuNg