KLIK LA

Monday, September 20, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER

Erm..bila jenguk ke blog ben ashaari..salah satu nama yang tak asing lagi dalam dunia blogging nie...saya tak kenal sapa dia..tapi saya suka cara penulisan dia...follower dia ramai sangat...dan saya adalah diantara mereka...mungkin dia tak perasan kehadiran saya..al maklum la anak ikan bilis mana jerung nak nampak...saya suka cara dia bagi semangat dan tip-tip untuk new blogger atau blog yang kureng famous nie untuk maju ke depan...nie adalah salah satu alternative yang dia buat untuk new blooger...
saya akan membuat dua posting mengenai artikle nie..satu di blog peribadi saya iaitu design art's gadis kampung  dan satu lagi di blog nie iaitu blog yang lebih kepada dunia masakan iaitu hasil tangan gadis kampung..
 syarat yang perlu dilakukan amat la mudah..saya suka blogger yang jenis macam nie...tak nyusahkan orang nak join...korang berminat nak join klik je disini
  1. letak header ini dalam blog anda...saya dah buat...
  2.  TAJUK : BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER
  3. letakkan url di komen entri ini . Jgn lupa tulis sekali KATEGORI PILIHAN :
    Blog nie lebih kepada blog masakan jadi saya pilih kategori : SUDU GARPU - blog masakan

20 comments:

Izamir Ridzwan said...

follow u.. jemput ke blog saya http://izamirridzwan.blogspot.com/

Izamir Ridzwan said...

follow u.. jemput ke blog saya http://izamirridzwan.blogspot.com/

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Hanis MY said...

salam ziarah...comelnyaaa blog...ada resipi lg...suka2..

Hishyamuddin said...

salam kenal!!!

Miza Yusof said...

salam singgah. datang dari blog encik ben.
selamat berkenalan :)
jemput ke blog miza,

http://hayworlds.blogspot.com/

aima in luv said...

salam ziarah dari blog BA...
selamat berkenalan ya

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Ziey Zain said...

hye,..salam kenal,..hepy blogging yah =)

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah kat cni dari blog Ben Ashaari..selamat berblogging dan maju jaya..4low blog hini jugak ^^

aima in luv said...

kunjungan dari blog BA...
salam perkenalan dari aima

Cik Ila said...

salam perkenalan..cik ila dh follow.. :)

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah kt cni dari blog Ben Ashaari..selamat berblogging dan maju jaya...4low blog hini jugk ^^

hudahazwani said...

salam...jalan2 singgah kt cni dari blog Ben Ashaari..selamat berblogging dan maju jaya...4low blog hini jugk ^^

Tun HaTTa said...

salam perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

nurulhidayah said...

salam perkenalan

nur dhiya' aida said...

salam kenal kenal ^^ :)

KimiCnoL said...

Salam Perkenalan Blogger ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Dr Rozmey idola hatiku"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

KimiCnoL said...

Salam Perkenalan Blogger ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Dr Rozmey idola hatiku"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

geramgaram said...

salam perkanalan...blogwalking...

JOM BORAK


Chat Box

PENAJA BLOG INI

DeSIgn ARt's GaDis KaMPuNg