KLIK LA

Friday, December 27, 2013

INTI COLLEGE ONE DEGREE CAMPAIGN

Bukan kerana iklan  INTI COLLEGE dok menari -menari di blog nie membuatkan GK nak promote college ni

Bukan kerana duit masyuk bila korang klik iklan nie buat GK nak kongsi kebaikan kolej nie..
Bukan kerana nama INTI COLLEGE dah memang gah menyebabkan GK nak story pasal kolej nie..
Bukan kerana apa-apa pun..tapi kerana semangat blogging..GK nak juga bagitau kat korang yang

KOLEJ NIE bessssssssssssssssstttt sangat...

Pada yang tak mampu masuk IPTA tu jangan bersedih sebab INTI COLLEGE memang pilihan terbaeeekkkk untuk korang tak caya korang boleh klik sini INTI COLLEGE


Buat pe nak pening pala nak ambik courses degree kat mana..tak payah berhabis puluhan ribu wang mak ayah atau duit pinjaman semata-mata nak study oversea...kat INTI college semua dah ada...

Nak story panjang pun korang mesti tak caya punye..korang layari website nie pilih la nak sambung degree apa pilihan terletak ditangan anda..http://newinti.edu.my/main/

1 comment:

Edlynn Aziz said...

Salam...GK tq info...cuma akak nk tnya GK mmg penah study situ?

JOM BORAK


Chat Box

PENAJA BLOG INI

DeSIgn ARt's GaDis KaMPuNg