KLIK LA

Friday, June 15, 2012

DiGi Samsung GALAXY SIII


Salam reader...
Ada sapa-sapa plan nak beli Samsung GALAXY SIII tak? tapi budget korang tak cukup...ye la kalau beli tunai harga Samsung GALAXY SIII sekarang adalah RM 2,199 kalau tak caya korang boleh tengok kat lelong.my ..tapi kalau korang beli dengan smart plan DIGI korang akan jimat RM900..Ada yang tak pernah tengok rupa Samsung GALAXY SIII ker? 
ok inilah rupa Samsung GALAXY SIII 

cantikkan....memang terbaeeeeek la..ok jom kita tengok spefication handphone nie..

 
Handphone nie memang superb la pasal ia ringan je cuma 133gram je..pastu screen lebar dalam 4.8"..of course ia menggunakan OS android v4.0.4 Ice Cream Sandwich..Kamera dia 8.0 mp(kamera belakang)..gambar mesti terang dan gempak la..kalau kamera depan dalam 1.9mp..pasru video pulak HD MOVIES tue..siap ada Touch focus,  Face and smile detection,   Image stabilisation dan Geo-tagging..korang boleh nak 3G nak 2G pun boleh..phone nie jenis touchscreen..kalau tak touch screen orang sekarang bukan nak layan sangat..handphone ni ada 2 color je marble white dengan pebble blue..
nak tau lebih lanjut pasal spefication dia klik sini

Ok mari kita bercerita mengenai digi smartplan 88 pulak..
Kalau korang beli phone dengan digi harga dia cuma



Pastu korang cuba bandingkan digi Smart plan 88 nie dengan Telco yang lain..memang berbeza la..
TENGOK GAMBAR NIE..


NOTA KAKI:
Jom serbu digi centre sekarang..nak lebih lanjut lawati website Digi..



3 comments:

Acik Erna said...

assalam GK..sungguh ke plan digi ni..jauh betul beza harganya kan.

Abu Luqman said...

singgah ye..tq

~::Chenta::~ said...

Chenta nak apply semalam .. tambahan pula Chenta dah pernah ada DG since 2007 .. *tapi kakak kat KL yang pakai .. n nak ttp line*

lepas cek ngan DG...tuk tukar plan
area kawasan umah Chenta 3G are not covered

so xpat la teruskan niat berjimba!!

huuuhuhu

cek dulu coverage di tempat anda sebelum memiliki sesuatu yang xpasti

^_____~

JOM BORAK


Chat Box

PENAJA BLOG INI

DeSIgn ARt's GaDis KaMPuNg