KLIK LA

Friday, December 10, 2010

BUDAK MENGANDUNG ANAK TIKUS

Semasa blogwalking tadi saya terjumpa satu artikle nie bertajuk

"Hati-hati bila pakai TUALA WANITA...(eeiii..geli & seriau!!)"

Jadi ingin mengetahui apa yang dia maksudkan..korang baca la entry nie..

Cerita ni sebenarnya dalam bahasa CINA so di translate cerita nie dalam bahasa melayu....HATI-HATI bila pakai TUALA WANITA..check dulu expired date...Kualiti...dan paling PENTING kebersihannya...takot2 ada pulak telur binatang melekat dkat atas tuala wanita tu...     Seorang pelajar cina berusia 17 tahun tak taula dr negara mana telah mengalami muntah2 mcm orang mengandung tu la kan ....Beliau seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALA WANITA...disebabkan banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkan tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya..Almaklumla kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran kot pada keluarga mangsa tadi...so anak2 dgn bini dia pon pakaila TUALA WANITA tu.....lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcm orang2 mengandung tu...Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa apepenyakit anaknya..dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telahMENGANDUNG.....maka hairanla si anak..dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia tidak mempunyai teman lelaki,masih bersekolah dan tidak pernah melakukan hubungan seks..Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20 EKOR ANAK TIKUS yang dikandungkan oleh pelajar terbabit...MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2 TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KEDALAM OVARI PELAJAR TERSEBUT..MUNGKINN!!!!.....doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana didapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut....kesemua doktor yang berani sahaja yang melakukan pembedahan itu,...pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana mereka telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiri dijangkiti virus tikus yg kotor itu...     
Moral of the story.......
*NAK BELI PAD TU CHECK DULU EXPIRED DATE..*MAKE SURE PAD YG DIBELI TU BEBAS DARIPADA KOTORAN ATAU TELUR2 BINATANG..SILAP2  KANG ADA TELUR LIPAS BERANAK LIPAS LAK LEPAS NI...*SAMA2 MENJAGA KEBERSIHAN DAN MEMASTIKAN KEJADIAN SEPERTI NIE TAK TERJADI ...  
 
ATTACHED DUA GAMBAR ANAK2 TIKUS TU SELEPAS PEMBEDAHAN DILAKUKAN...
EEeeeiiii...

alamak aaiii...:(
*credit to http://hidayahaida.blogspot.com..

12 comments:

dilaloveawi said...
This comment has been removed by the author.
dilaloveawi said...

dila terfikiq gana telur 2 disenyawakan..?
selama ni yg dila taw tikus ni mamalia(melahirkan anak,bkn bertelur),jadi kalau cerita ni betul, xkan tikus 2 meninggalkan sperma dan sperma 2 berenang masuk kedalam rahim tanpa sebarang medium,sebab sperma hanya hidup dlm masa 3ari(tp hanya ddlm rahim),,,,
erm????logik ke???
ada pendapat lain??

Story in Indonesian Songs said...

yelah, nasib keluarga miskin. ceritenye tu sunggoh sedih. tapi mau ape dikate. dah kejadian.

simply nana said...

adui yai...tak terbayang prasaan anak gadis itu apabila dpt tahu ada tikus dlm perut dia...sebenarnya mmg tak tau ade expired date utk tuala wanita...serius

apek poyo said...

den raso ni nak dapek publisiti nih..sbb miskin..mcm tak logik jo

Gadis Kampung said...

saya pun terpikir benda yang sama dilaloveawi...pelik la kadang-kala internet nie boleh baca, tapi nak percaya tue 50-50..

misz beauty said...

geli geleman beauty baca entry nih... tebayang2... adoi nape la sampai jadi cenggitu.... erkkk....

sumpit said...

ahhh itu semua rekaan semata2 kot... hahahaha

GK kena tag sikit ni
http://www.qalish.com/2010/12/saya-suka-berblogwalking.html

nina said...

eeee! selisih !

Black Winter said...

macam pelik jer. kan budak tu pakai time tengah period. so time tu bukan waktu subur sbb ovum dah keluar bercampur darah (haid). kecuali dia pakai setiapa masa sbb tak nak membazir. huhu. macam dilaloveawi cakap, tikus beranak bukan bertelur. Macam mana tikus jantan boleh tinggalkan sperma dia dekat pad yang sepatutnya dalam bungkusan tu. Hurm... entah la. Yang penting kebersihan kenalah sentiasa dijaga.

Black Winter said...

singgah baca :)

Anonymous said...

cam xlogik jer..

JOM BORAK


Chat Box

PENAJA BLOG INI

DeSIgn ARt's GaDis KaMPuNg